Disclaimer

De Gulden Knoop kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten op deze website

De informatie op deze pagina's is eigendom van De Gulden Knoop. Het kopieren van de informatie is toegestaan vermits voor niet-commercieel gebruik en met bronvermelding. De prijs- en andere informatie op deze pagina's kan zonder kennisgeving wijzigen. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.   De pagina's op deze site zijn gemaakt om iedereen op een juiste wijze te informeren. Ondanks onze controles en omdat het internet een onveilig medium is, is het mogelijk dat er onjuiste informatie wordt verstrekt. De Gulden Knoop doet er alles aan om downloads virusvrij te houden. Desondanks adviseren wij om alle downloads van deze site te controleren met de meest actuele virusdetectie software.
     
Vragen of opmerkingen met betrekking tot permissies en restricties kunnen gestuurd worden naar info@deguldenknoop.nl.   De Gulden Knoop kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor de inhoud van deze site, maar voelt zich er wel verantwoordelijk voor. Meldingen van zaken waarvan u denkt dat ze onverenigbaar zijn met het De Gulden Knoop beleid kunt u rapporteren aan info@deguldenknoop.nl.

a

a

a

a

a

a

a

a

Onze winkel

pix

Stempelactie

Over ons

pix

De Gulden Knoop bestaat al vanaf 1991 en heeft in Deventer vele vaste klanten. Ook de toevallige bezoeker die door de mooie winkelstraten van Deventer loopt, wordt verrast door het grote aanbod en de scherpe prijzen die we leveren. Overtuig u zelf en kom ook eens kijken.