Privacy

De Gulden Knoop respecteert uw privacy en gaat vertrouwelijk om met de gegevens die aan ons levert

De Gulden Knoop respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de aanvragen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. De Gulden Knoop zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.   De Gulden Knoop zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw aanvraag. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren
     
Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van De Gulden Knoop, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

a

a

a

a

a

a

a

a

Onze winkel

pix

Stempelactie

Over ons

pix

De Gulden Knoop bestaat al vanaf 1991 en heeft in Deventer vele vaste klanten. Ook de toevallige bezoeker die door de mooie winkelstraten van Deventer loopt, wordt verrast door het grote aanbod en de scherpe prijzen die we leveren. Overtuig u zelf en kom ook eens kijken.